JAG HAR INTE VISAT


gina tricot

h&m

lindex

h&m

ginatricot

EN HELG MED PATRICIA I LINDOME




skateboard - cykel - alkohol - gott folk

Min första mobilblogg

bloggar från min mobil nu, helt plötsligt gillade jag den lite mer. jag tänkte blogga mer seriöst sen för nu kan jag föra över bilder igen, så stay tuned :) puss på er.

BABYGIRL

Idag ska jag vara med denna pajasen! Åh, det ska bli så myyysigt :) Äta oss feta och dricka äpplejuice, och imorgon blir det all in! Pössssssssssssssss


för gammal bild, får ta och förnya dessa älskling :)


DEN LILLA SVARTA

Jag kom på en sak: alla borde ju ha "den lilla svarta" i garderoben, men det har inte jag, jag har faktiskt ingen svart klänning (exept from min långklänning men den är inte liten, haha). Så nu är jag på jakt efter "den lilla svarta", den som alltid är modern, som aldrig sitter fel när man har klädpanik. Så min fråga till er; har ni några förslag?!


bild lånad från google.se


GRAND DANOIS OCH MOSTER

H-E-J. Idag har jag, mamma och rexan varit hos min moster Tanja. Det var kul att träffa henne igen! Rexan busade med hennes stora Grand Danois, hon tog ju honom ganska lätt om man säger så! Bilder går fortfarande inte att lägga upp. Men jag vet inte vad ni tycker, ska jag fortsätta blogga om vad jag gör utan bilder eller är det lika bra att skita i det? Jag tycker personligen det är skittråkigt att kolla på min blogg nu. Har massa jag vill visa; inköp, outfits, allmänt fina bilder! Menmen, tell me what you think!


Hennes hund Lace


DAGENS VILL HA




MOR OCH JAG FÅR EJ VARA I STAN

Hej på dig! Nu har jag och mamma kommit hem från överby, det blev självklart massa inköp, något annat kan man ju inte förvänta sig av mig och mamma. Vi får ej vara i stan, det är farligt!
Men jag hittade fin fiiina grejjer på rean, hade tur idag! Fick köpt grejjer som långklänning (ÄNTLIGEN!!!), skjorta, tunikor, present till rebecka, m.m. Kan fortfarande inte visa för att jag inte kan för över bilder till datorn. Men jag lovar att göra det så fort jag bara kan.


Här är en av sakerna jag köpte, 79 kr från lindex, väääärt!

NI FÅR FINA BILDER ATT SE PÅ MEDAN JAG ÄR PÅ ÖVERBY



CAUSE YOU SAID FOREVER

Hej bloggen. Lite seg uppdatering i helgen men har inte haft tillgång till dator! Hela helgen har spenderats med min älskling Patricia. I fredags var vi på någon hemmafest,kom hem vid halv 6 så igår var vi rätt sega. Men det stoppade inte oss, utan vi stack in till stan och mötte upp 3 utav Patricias skåne kompisar, vi satte hos på en krog och drack lite! Runt 3 så åkte vi åt skilda håll. Och idag så är det söndag, alltså behöver man inte göra någonting, och det har jag inte heller gjort.

Skulle egentligen lägga in lite bilder men min mobil är dum i huvudet som jag har sagt förut, och min mamma har inte någon USB sladd till sin, så det funkar inte på något sätt. Jag kanske kan hitta någon gammal sony som jag föra över bilderna. Det märker vi, puss på er!


BLAZER


detta är ett av köpen från igår. älskar den men jag har dock lite svårt vad jag ska ha den till! lisaplace matchar den såhär, hur hade ni gjort?


GRATTIS SYSTER



Idag fyller min storasyster 19 år, massa grattis till henne. Älskar dig! (L)

DEM HETER JU MODEKUNGEN AV EN ANLEDNING



MOTHER - CLOTHES - ITALIA

Denna dagen kunde inte börja bättre, Patricia väcker mig och berättar något som inte kunde varit grymmare. Sedan får jag även veta att jag och min mamma ska ha en mor & dotter - dag, helt grymt iochmed att jag knappt varit med min mamma den senaste månaden. Så vi var först vid skatteverket och fixa papper till mig, sen tog vi en titt på rean och självklart blev det lite shopping, jag fick en jeansklänning och en kavaj - är helt såld! (visar imorgon). Sedan satte vi oss på en italiens restaurang, verkligen skitgod mat! Och till sist gick vi till hemmakväll och hyrde film som vi nu har tittat på med lite gott. Nöjd tjej? Oja. Tack mammsen.
Får självklart inte glömma att vi har duschat Rex, så nu är han en söt liten lurvboll. Pöss


YOUR LOVE IS LIKE A HURRICANE

Hej på er. Nu är jag hemma hos mamma efter 5 härliga dagar i Landvetter/Göteborg. Just nu ligger ett gäng kroketter i ugnen som jag ska avnjuta med gräddsås, finns nästan inget godare. Idag står inget annat på schemat än att lata mig med min älskling. För övrigt såg jag en Robert Pattinson kopia förut, även fast jag är håller på team Jacob så smälte jag nästan. Puss





några bilder från de senaste dagarna

LEDSEN TJEJ

nu ville jag logga in på min lunarstorm och läsa min miljontals år gamla blogg. det är ju alltid lika kul, men så ser jag det här? LEDSEN TJEJ! men det var väl dags att skiljas åt efter 8 år..


FÖDELSEDAGSFIRANDE





Idag åt jag + massa andra tårta för att fira att Rebecka har fyllt år för ett tag sedan. Sedan blev jag, rebecka & patricia hungriga så vi gick till restaurangen "bryggeriet" på avenyn. Helt klart en trevlig dag!

FUCKING WIERDO

Jag tror att jag helt ärligt har blivit galen. Vet ni vem som konstant finns i mitt huvud? Jo, ingen mindre än Taylor Lautner. När jag jobbade så var han hela tiden i mitt huvud, jag gick och önsketänkte att vi skulle gå på dejt och sen bli jättekära och gifta oss, såna sjuka grejer ni vet. Och iförrgårr natt så drömde jag att vi prata i telefon i en timma. Och det är inte första gången jag drömmer om honom, lååååt mig vara! Och sluta vara så jävla snygg.


SATURDAY SHOWROOM



det var lördag hos anton!

STRESS


fick stressa ihop en bild på dagens klädsel, så det blev rätt dåligt.
men idag fick jag äntligen hem min byxdress och jag är kär. så därför bär jag den idag med stolthet och jag känner glädjen att snart få träffa min bff.

ARE AM EYE



både från h&m

jag hittade mina svarta normala shorts, för ett kanon pris dessutom. plus en söt klänning från h&m:s mamma avdelning, hehe. jag tycker den är fin och helt klart värd dess pris, alltså 50 kr.
som grädde på moset fick jag träffa plavsic, trischa & moa.


DESTROYER

vad var det jag sa? första dagen på mitt sommarlov och det regnar? FUCK
menmen, ska iaf möta emma AKA plavsic på överby för kanske lite shopping och present till frederiksen.
sedan ska vi hem till mig en stund för hon ska sno något från min garderob.
yes, ttyl.


JAG ÄR SÅ OTROLIGT SUGEN PÅ GLASS

Hej flickor och kanske pojkar? Förresten väldigt spännanade det där med att veta vilka som läser ens blogg, ni kan väl kommentera och säga vilka ni är? :)
Anyways, soft dag på jobbet idag. Imorgon blir det värre, stekhett kommer det vara men vet ni vad? SISTA ARBETSDAGEN! Åh gud, kan ni fatta? Jag klarade mig genom 4 veckor! kommer ni ihåg efter första dagen, jag klagade så jävla mycket och mådde piss, trodde verkligen inte jag skulle stå ut. But here I am today, och snart rullar cashen in på kontot. CATCHING!


VART HITTAR JAG SVARTA NORMALA SHORTS?

Min dag: jobbat idag i vad kan det ha varit, 30-35 grader? usch och fy
rex var med mig, han bada och var glad. men hans leksak flyter inte på vattnet, stort problem.
nästa stopp var hos mormor, jag blev full proppad med mat (rex likaså!)
nu är jag hemma hos min bror igen, jag sitter i underkläder och svettas fortfarande ihjäl, undra då hur det känns för rex..?

Mina funderingar: med tanke på att det har varit fint väder varje dag då jag har jobbat (förutom en dag då det regnade), kommer då sommaren vara över när jag slutar? förresten, jag slutar om 2 dagar!! iaf, jag är jätterädd för det, och det skulle vara så himla typiskt.

innan ni drar, svara på frågan i rubriken! over and out.


I WANT TO ORDER




SCARED LAND

Sedär ja, halv 2 vaknade minna idag. Känns skööönT! Nu ska jag dra med mig min syster till skräckland varesig hon vill inte. Rexan får också följa med och bada, pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss. (JAG ÄR GLAD IDAG!!!!!!!!!!!!!) HEHEHEHHEE.


GOT TO HAVE


detta skärpet måste bli mitt, fysatan vad snyggt!

BEAUTIFUL MONSTER

HELLO! I'm back, jag har lite bilder att visa er. Men inte just nu! Orkar inte, är alldeles för trött. Vill bara sova i 100 år, och sen sola i 500 år. Funderar på att göra det. PUSS


 
<3


DON'T CALL MY NAME

Hej mina barn. Har precis varit och handlat mat med min syster, så nu är jag redo för att bo på skolan en hel vecka (jobb ni vet), kommer bli jättetråkigt att vara där själv + att jag kommer vara rädd 50% av tiden (för att vara ensam på en stor gård, tänk om det kommer en seriemördare?), men plavsic kanske kommer och gör mig sällskap :) någon annan är hjärligt välkommen att komma med! Min blogg kommer nog att ligga ner hela den veckan, för en dator kommer jag nog inte få tag i. Men men, ni kan få en blanding av goa bilder som ni kan suga på så länge så hörs vi när vi hörs. Puss på er.




HAPPY BIRTHDAY TO YOU


Ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år.. Idag fyller världens bästa Patricia år. Massa grattis till dig älskling. På jättekort tid har vi kommit varandra väldigt nära, och jag är så glad att ha dig som en av mina närmsta vänner. Jag älskar dig pluttinutten ♥


SHOWROOM


en outfit för några dagar sen.

@ MARIA'S PLACE



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN


2007

2008 (hitta ingen bild på oss från 2008)

2009

2010

Efter snart 7 år av vänskap håller vi fortfarande ihop. Och jag är lyckligast i världen över att få dela mitt liv med dig. Du är min bästa vän, och kommer vara livet ut. Grattis på födelsedagen älskling.


ECLIPSE

Hej bloggen. Filmen igår var sjukt bra, jag höll på att tuppa av. Och Taylor är ju så sjukt snygg, jag höll på att tuppa av twice. Aja, rekomenderar den iaf. Men inte på bio, för alla andra besökarna förstör hela jävla filmen. Deras "åååååh", och deras applåder osv. Aja, idag fyller Rebecka år, massa grattis till dig bästa vän! Love you!



RSS 2.0