NY BYTER JAG FOR REAL

Godkväll! Tänkte mest berätta att nu byter jag blogg for real, så numera hittar ni mig på http://minnas.devote.se/.
Får hoppas att jag inte tappar er läsare, ska försöka göra en intressantare blogg nu också. Well, kolla in! P.s, kommer alltid ha kvar denna bloggen, skulle aldrig kunna ta bort den - finns för mycket minnen. PUSS!


LIFE OF RYAN

God eftermiddag. Rebecka åkte hem för ett tag sen så nu sitter jag hemma själv och kollar på Life of Ryan. Älska Ryan Sheckler, han är ju bara liite snygg. Vill bara pussa på honom. Planerna för idag är att fortsätta kolla, äta, sova. Funny saturday! Har jag någonsin sagt att jag hatar Vänersborg?


GLÖMDE VISA IGÅR, SÅ DET KOMMER NU




Jacka från Lindex / Skjorta från H&M / Örhängen från Lindex


FRIDAY SHOWROOM


Allting från H&M
Slänger på mitt lite färgglada halsband sen för att det inte ska kännas som att jag ska på en begravning

HEMKOMMEN FRÅN STAN


Hej på er! Idag tog jag en dag ledigt, var väldigt skönt! Tycker änna synd om Rebecka som fick gå upp klockan 5 själv. Men iaf, jag och mamma har varit i stan och kollat på den fina fårskinns-jackan från lindex. Mammsen hade fixat så de hade lagt undan den, så nu är den äntligen min! Fick självklart med mig lite mer.. Örhängen och en skjorta, visar sen! Ikväll kommer lite tjejer hit och håller mig sällskap eftersom jag ska vara ensam i helgen, det blir jäkligt mysigt. Hörs sen.

HÄNGER MED KOSSOR


Hänger med kossorna i veckan, älskar verkligen att gå upp klockan 5 på morgonen.

BESÖKSREKORD


Besöksrekord idag, kul som fan! Ni är bäst :)

Glöm inte av: http://minnas.devote.se/

SUNDAY SHOWROOM


COLLAGE


Har ingenting att göra just nu (kan bero på att klockan är 3), så då fick jag för mig att sätta ihop detta lilla collage där ni kan se vad jag har haft på mig i sommar. Nu verkar det som att det enda jag bär är min blåa skjorta och mina jeans shorts, men jag lovar att så är inte läget. Aja, godnatt!

FRIDAY SHOWROOM


Klädd för Kapten röd med olin. En väldigt skön kväll, knödde bland publiken tills jag kom längst fram till räcket där jag fångade en handduk - glad tjej :)

Idag vaknade jag upp bredvid lovelovelove, vi gick till ica direkt och köpte frallor & äpplejuice. Vad som händer idag återstår att se.


BANGING MUSIC


GRYMT LÅT
+ erase me & up up and away <3

SUNDAY SHOWROOM


Kavaj från lindex / Tunica från h&m / Jeans från Gina tricot / Klocka från knokk

I LIKE IT, I LIKE IT ALOT


Nicholas K

GLAD TJEJ


Denna blev min idag, lyckligast i världen är jag. Trodde att den var slutsåld!
199:- från h&m

LIAM HEMSWORTH


Jag bara dör vad fin han är, är bara LITE avundsjuk på Miley.
Enligt google ska det vara han på bilden till vänster, men visst ser det verkligen inte ut som han? och angående bilden till höger - varför raka av håret?!

EFTER EN VÄLDIGT BLANDAD VECKA, ÅKER JAG HEM TILL MAMMA. KOMMER BLI RIKTIGT GÖTT!


OFÖRBEREDD PAUS

Hej kompisar. Det har visst råkat bli en oförberedd paus här, inte alls meningen. Men jag har inte haft någonting att skriva om, internet har varit kass och jag har bara inte orkat anstränga mig. Förlåt mig för detta, om det nu är någon som har saknat min blogg, det kan mán ju tveka på! Men, jag tycker inte jag har lagt upp överdrivet mkt bilder från danmark, så här får ni några:




PATRICIA JOHANSSON

jorden anropar patricia johansson! om du läser detta så ring mig dirrelidirr. (L)

ETT INLÄGG TILL BARA


måste ha, måste ha, måste ha, måste ha, mååååste haa!
har sett detta fina djur säkert 4845 ggr, men inte fastnat helt. nu är jag som fastlimmad, du måste bli min!

I LOVE PARADISE

Äntligen har vi kommit hem från danmark, och då fick man äntligen se klart paradise hotel! Har inte kunnat göra det för det gick inte att kolla på i ett annat land, snacka om frustrerande när det bara var 2 avsnitt kvar. Men nu har jag jag iaf kollat klart på allt, fyfan vilken spännande final. Mitt hjärta klappa i 280, får inte säga om jag är glad eller inte för då förstör jag för Rebecka. Men gud, I LOVE PARADISE HOTEL!

Jusste, sorry för dålig update. Godnatt!


kär i denna killen


NU DOG JAG


FINA FINA BELLA


Den som inte tycker att denna klänningen var det finaste på väldigt länge måste vara blind. Way to go Bella! Dock hade jag matchat dom med skor av en annan färg! Pussis.

UNDER 500-LAPPEN


ball før 149 kr från h&m

NOW IT'S TIME FOR BED

Hej på er, om ni nu ær vakna. Nu ær jag sjukt trøtt och vill bara soooova. Har suttit och laddat ner køpt massa musik i timmar, vældigt anstrængande. Men det behøvs verkligen, har inte uppdaterat min ipod på øver ett år, och jag skojar inte. Børjade bli lite tråkigt att lyssna på samma låtar om och om igen. Hatar det att man bara kan føra øver från ett itunes bibliotek før annars så raderas allt. Men nu jæklar, nu ær det nytt och fræscht. Planerar att sitta hela dagen imorgon också - so you know where to find me.
Godnatt gossiga læsare (L)


CHAMPANGE SUPERNOVA

Hej finingar! Jag kommer framöver att driva två stycken bloggar. Denna här lite mer seriöst än den andra. Varför? Jo, för jag har ju länge velat byta till devote, men har aldrig riktigt vågat ta steget. Så nu bloggar jag på både för att se vilket jag tycker är bäst. Den andra hittar ni på: http://minnas.devote.se/

FUSKPÄLSJACKA



Gillas den? jag tycker den är helt okej. Fick den som sagt av min plast syster, men jag vet att den kommer från h&m.

KÄRLEK VID SISTA ÖGONKASTET



För hon var bäst, försök att överträffa det, ja
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon flyger iväg som ett pappersflygplan

I'M NOT LEAVING NOW




Det var jättemysigt hos farmor, vi åt god mat och prata lite. Hon är för söt!
Nu tänkte jag sätta mig och kolla en disneyfilm som har blivit lite av en tradition på kvällarna, medans ni får lite inspiration från en förbannat vacker Erin Wasson.

WENDESDAY SHOWROOM



shorts från bikbok / ribbat linne från lindex / halsband från h&m

LOST AND INSECURE

Godmorgon folks. Har precis vaknat, ligger och lyssnar på underbara "I'm not leaving now". Tänkte hoppa in i duschen, känner mig fruktansvärt äcklig, sen äta lite frukost. Intressant va?
Ikväll ska vi hem till farmor och äta middag, ni får se dagens showroom senare.
Btw, som ni kanske märker är designen lite förändrad, gillas? Puss

RSS 2.0