nothing will break me down

tänkte berätta lite om min helg.

i lördags var jag ju på liseberg, åt gott och hade det lite trevligt. sen kom jag till landvetter vid halv 12, mötte upp lite människor och hade en grym kväll. inte skrattat så mycket på länge.

vad mer ska man säga? ni får en bild på mig från restaurangen på liseberg, ser helt vettskrämd ut, men vafan.




idag skulle egentligen våran klass åkt till mölnlycke och dansat, men jag och nils tyckte det var ovärt. så vi spenderade dagen åt att sitta vid sjön på en filt i det underbara vädret och plugga istället. mysigt hade vi, och vi skratta mycket. och tro det eller ej så pluggade vi faktiskt en hel del också! har 3 prov denna veckan, inte så pepp på det. men det är det sista, så får väl ge järnet. vilket jag vet själv att jag inte kommer göra, så jag kan sluta ljuga för mig själv med desamma, suck.
nils är söt iaf! / ML


gimme gimme more

mycket trevlig kväll igår. jag kom fram till landvetter, så gick jag hem till helena. där satt nils, helena & maria och drack, till spelet "sanning och konsekvens" så tog jag tag i några öl och hoppa in i spelet. kul var det. sen kom söta lisa efter ett tag med.
vid 21.52 fick vi reda på att vi skulle ta bussen till sandra rexborg som gick 22.00. så vi stressa sönder med att diska och sånt, så sprang vi till bussen. och vi hann allt, kul hade jag. tack till tjejerna, ni är allt bra!

nu ska jag snart åka till liseberg, med rebecka och massa andra.
men nu sitter rebecka och sjunger på övervåningen, och hon sjunger ääckligt bra! fyfan, nu ska jag gå upp och slå henne.
ha en bra dag, puss! / ML


tell me why, does it have to be like this?

nu satt jag och funderade en stund. och kom fram till att jag håller jävligt mycket inom mig själv, även fast det är kanske smågrejer, men även andra saker som är rätt viktiga. så håller jag allt inom mig, jag mår ju inte bra av det, så varför gör jag det? äsch, skitsamma.

nu ska jag gå och våga mitt hår, och grubbla lite till på denna sak. hooouj / ML

get over it

goddag. det blev att åka till överby idag, med min syster. jag hittade ingen avslutningsklänning tyvärr, men ett par ljusa, slitna jeansshorts. äntligen har jag hittat såna. dessa hittade jag på cubus, orginal priset var 249:- , men eftersom det är 30% rea på alla kläder hela veckan (passa på!) så fick jag dom för 174:-
nu ska jag ut med rex, sen sola. och ikväll blir det filmkväll med mamma och syster, vi har hyrt "barnhemmet". hoppas den är good. puss! / ML


touch and go

idag var det sista dagen på elevens val veckan, och jag hann precis klart med mitt bildprojekt.
jag hade omprov i spanska också, så det gjorde jag med idag. jag hade sagt till min lärare att hon kunde sätta IG på mig istället för jag skiter i vilket, men hon tvingade mig göra om det provet iaf, fast jag fick använda mig av spanska böckerna så det gick nog rätt bra. ifall det inte gjorde det så är det ju något fel på mig, haha.
efter skolan åkte jag in till stan, åkte vidare mot kortedala och hem till mormor. skulle hämta nyckeln till hennes lägenhet, för hon åker till finland på lördag och då ska jag typ vattna hennes blommor och stuff. ska nog bo i hennes lägenhet i dom 3 veckorna hon är borta, haha.
sen kom matias och linda också, satt och tjöta med dom ett tag. sen åkte jag vidare till vänersborg.
nu sitter jag här och ska nog sätta på en go film.
imorgon åker jag kanske till överby och tittar lite kläder, måste hitta en avslutningsklänning.
det märker ni imorgon hur det gick :)
ha en bra kväll. / ML

fields of gold

igår åkte jag hem tills nils efter skolan med väskan full av smink och locktångar. så satte vi igång och sminka oss och fixa hår, för att se hur det skulle se ut på balen.
det gick inge bra för mig, vet inte alls hur jag ska ha håret. menmen, nils blev så sjuuukt snygg. fyfan, äcklig gosse.
såhär såg jag ut när jag hade sminkat mig. ögonen är olika sminkade, så ni inte tror att det är helt fucked up :)
någon som har något förslag på hur jag ska ha håret? har verkligen ingen aning.
hjäälp mig :( / ML

 

do you suppose i've earned it?

vi ska inte tala om min helg. har bara stängt ute mig från omvärlden helt och hållet.
fråga mig inte varför, för jag kommer antagligen inte berätta det iaf. jag är inte ens säker på att jag vet själv.
men jag hoppas att det kommer kännas bättre snart.
kolla iaf pyttelite på melodifestivalen igår. grattis norge, deras låt var ju helt klart bäst.
nu ska jag snart åka till landvetter. TJOFLÖJT! / ML


what we have is worth first place and gold

beyoncé: i am.. i am.. i am.. i am yours
11/5 - måste ju berätta lite om beyoncé! jag och sandra åkte in till stan vid 4, åt först donken och sen ställde vi oss i kön.
vi fick skitbra platser framme vid stängslet (ståplats) med massa tykna blattar och sånt, men det är ju aldrig helt fel. haha. hon började vid 9, så vi fick ju stå där ett tag. men det var ju så sjukt värt det.
fyfan vad bra hon äääääär! finns inga ord, underbart. min andra beyoncé konsert, och det ska bli sååå många fler.
jag tog tyvärr inga bilder, men jag måste lägga in en länk på min favoritlåt med henne, blev helt galen när jag hörde den. det var inte lätt att hålla tårarna tillbaka.
efter konserten köpte nilsen t-shirt, jag köpte dock ingen. för jag hade ju redan en sen 2007.
sen åkte vi hem tills nils och kolla tv. underbar dag, jag älskar sandra nilsen <3

15/5 - idag är det fredag och det betyder vänersborg som vanligt. så jag är här nu. vi har elevens val i skolan, jag har studiestuga vilket är hur soft som helst. och sjukt bra att jag hinner klar med bilden, så jag förhoppningsvis får MVG, kan ju alltid hoppas :)
/ ML

lyssna och njut

soon it will be

nu är det inte långt kvar! imorgon står jag och nils inne på skandinavium och lyssnar till denna underbara människa. fyfan vad grymt det ska bli, jag längtar något så in i bomben. sen sover vi hos nilsen, eller aa, vi ska ju faktiskt inte sova en sekund. vakna hela natten, och sen är det nationellt prov dagen efter. kommer nog gå bra! haha. whaaaaa, jag dör :D:D:D / ML



we were sitting on top of the world

gud vilken pain in the as - dag. det hela började med att jag skulle åka till mami i vänersborg. jag kolla tidtabellen och tänkte att det tåget blir nog bra, för det åker ju hela vägen till vbg. men jag hade tänkt helt fel och åkte alldeles för långt, hamna upp någonstans i ed (VART FAN LIGGER ED?!) jävlar vad sur jag var! aa, iaf. det var ju världens dödaste ställe, inte en kotte. så jag kunde ju inte fråga någon om nåt. så ser jag en busshållplats på andra sidan vägen och tänkte att det kanske gick en buss tillbaka. men nej, alla bussar hade redan gått för dagen. sen efter typ 30 min hittar jag en tågtabell, den hade dom verkligen gömt! men iaf, som tur var gick det ett tåg till trollhättan (efter 1 timma iofs, men bättre än inget)
så hoppa jag på den. sen kommer jag till trollhättan och får vänta i 30 min på nästa buss till vbg.
men nu är jag äntligen hemma. tur att rebecka undehöll mig i telefon, annars hade jag hoppat framför nästa tåg eller nåt. :)
ha en bra kväll! / ML


the perfect shoes

ni som har läst det förra inlägget fattar hur tragiskt det var för mig när jag mina skor inte fanns.
men så bara tralla jag in i butiken idag igen för att kolla för säkerhetsskull, och så fanns dom!
mina underbara skor fanns, :DDD
tro pelle att jag blev glad! sen fick jag ett spets linne av rebeckas föräldrar, en lite försenad födelsedagspresent. tack så mycket! :)<3
nu ska jag bara lära mig att gå i dessa skor, eftersom dom faktiskt är skyhöga. och det värker i fötterna när jag bara gått i dom i 5 minuter. menmen, det är ju en vane-sak. så jag antar att jag får träna eller nåt, haha.
nu ska jag gå och duscha, och sen lägga mig och snacka med frederiksen.
men ni får en bild på mina underbara skor först, puss! / ML


the last one standing

tjululu.
idag har jag vart i stan med helena. fick köpt ett par gladiator sandaler från johanssons, och en vit spets bh från lindex. fast det är ingen bh direkt, mer en spets topp med inlägg, haha. sjukt bekväm iaf, kommer nog bli använd mycket i sommar. egentligen var det meningen att jag skulle köpa mina balskor idag, men dom fanns såklart inte. tror jag får glömma dom för gott nu, för kassörskan sa att dom nog inte skulle få in dom igen. svär på att mitt hjärta gick sönder på 5 ställen när hon sa det, fyfan. underbara skooor <3
menmen. got to go / ML

fall apart

nu har jag precis solat. alltid lika gott :)
tänkte lägga in en bild när jag har min balklänning på mig, jag är så kär i den. (ignorera den andra bilden, ska bara ha den till en grej)
snart åker jag och träffar min bästa rebecka. / ML

 

i was born to make you happy

hola .
jag hade en mycket bra valborg, jävligt kul kväll faktiskt. 4 ord: min klass är bäst!
imorgon ska jag ha nåt litet släkt kalas, hoppas man får lite cash då. kan verkligen behövas.
speciellt ifall jag ska köpa biljetter till britney spears - konserten. det är ju frågan ifall man ska dit eller inte.
hade ju varit så jävla grymt, för man har ju ändå tyckt om henne sen man lärde sig krypa.
men hon ska ju uppträda i sthlm, så det blir lite problems då. får se på den saken.
pusshej hejpuss / ML

RSS 2.0