if you wanna learn something - bring your mother!

ööhm, jaa..
dagarna i köpenhamn fick mig att komma ihåg hur du brukade vara, & det var riktigt skönt att se den sidan av dig igen. men sen när vi kommer hem, så är du den samma person. det gör riktigt ont.
& jag har verkligen försökt vara glad för din skull, och jag tycker jag har lyckats.
men så kommer du med den kommentaren, crash, boom - allting är förstört!

/ ML


incredible sex, you need me

dagarna i köpenhamn var underbara! :)))
& jag fick shoppat en del.
hoppas då sannerligen att vi åker dit igen sometime :D<3

inget intressant att skriva iaf.
så.. 

PUSSSSS! /  ML

hiding behind the emty smiles

goddagens. sitter i danmark nu, har sjukt cptråkigt! men jag får god mat iaf :D
imorgon skall vi åka till köpenhamn och vara där i typ 4 dar, hoppas det blir trevligt och att jag får shoppa mkt :)
förövrigt mår jag piss, men orka bry sig. försöker vara glad för allas skull..

jag ljög, & det vet du också.
förlåt

so long / minnalögsted


deeper, im falling

måndag: satte fart mot landvetter. när jag kom fram så träffade jag ella, pratade med henne en stund. sen gick hon. så åkte jag vidare till frederiksen. vi paddlade med en båt, & sen på kvällen så badade vi i poolen, det var lätt det kallaste jag någonsin varit med om! sen kollade vi på ngn film, men jag var trött & somnade.
tisdag: åkte ner till landvetter och träffade olin. sedan gick vi hem till helena. jag vet inte riktigt vad vi gjorde, men trevligt vare. sedan så bar det av till stan, för att gå på gothia discot. jag var där tsm med olin, skalle, maria & olivia. det var rätt kul, hittade allt ett par trevliga gossar att prata med :)) så sov jag hos skalle med maria.
onsdag: vaknade hos skalle, & vid 3 tiden så åkte jag till frederiksen. vi åkte ner till centrum en sväng, sedan tillbaka igen. så gjorde vi mat, jag var schtekare :) & gott blev det (Y) sedan kollade jag på ngn film. och jag vet inte vad jag gjorde, & så gjorde jag något, och sedan ngt mer. sen sov jag!
torsdag: vaknade, gjorde mig iordning. & åkte till vänersborg :(((((((((


/ ML


i'm a slave to my anger

bara så du vet så var detta 11 juli, men klockan är över 00.00 så det kommer bli den 12 juli, och jag vet inte om man kan ändra, & jag orkar inte engagera mig. PUSSSSSSSSSS!

heej :) idag vaknade jag ovanligt tidigt, redan klockan 13.00! :O oh jesus, va trött jag var! iaf, jag stack till göteborg och träffa min kära bror. vi stack hem till han först, så fick jag min födelsedagspresent, lite efter, men iaf. & för dom som vill veta vad det var, så var det en KISS t-shirt :D<3 efter en stund åkte vi iväg, till vårat hus <3333, det är jätteannorlunda, inte alls samma sak längre :( men iaf, det var mysigt att åka dit igen, särskilt med ngn som huset också betyder väldigt mkt för. sedan åkte vi vidare till härskogen, tog en promenad och pratade ut om allt, jättemysigt! sedan åkte vi till landvetter, jag köpte godis :) jag hoppades verkligen på att få träffa ngn, men gud va dött det var! sedan stack vi tillbaka hem till bror, vi sooftade lite. sen så stack jag tillbaka till vänersborg igen. mycket trevlig dag måste jag säga, & jag älskar min bror! <3

& jag har en ny favoritlåt, killswitch engage - the arms of sorrow. <3


jag torkar bort en tår, fast fler kommer rinna.

igår: var med tuva, karin & izabell :) det var trevligt, dom flickorna är verkligen helt galna :D men det är absolut så det ska vara (Y)

so fine this day, all your problems has gone away.
but tomorrow, when you wake up, all your problems are back to stay.


what a shame my whole life is a fake

vetnivetnivetni?! SANDRA KOM HEM IDAG! YEEEEEEEEEEEEEES :D:D:D:D:D
om ni bara visste hur mkt jag har saknat människan! :O
jag måste ju åka till landvetter snart så jag kan träffa henne :)))))))))))))))
& så måste jag träffa olin :)
PUSS PÅ SANDRORNA :D<3

/ ML

          

im taken by your smile

jag tog inte tillbaka dig för att du skulle behandla mig som skit!

ta mig till landvetter!
& karro, kom hem ffs!


i've never been perfect, but neither have you.

veckan i landvetter!

tisdag - jobbade på morgonen i zooaffären, det var kul som vanligt, men min kropp fungerade inte riktigt som den skulle så jag var inte alls aktiv. så jag fick inte mkt gjort, men skitsamma. sedan kom vi hem, väckte rebecka som fortfarande låg och sov, sicken typ. man kan ju inte sova bort halva sin födelsedag! aja, sen kom hennes släkt. vi åt och sånt. sedan på kvällen var vi ganska rastlösa, så mitt upp i släktkalaset bestämde vi oss för att åka på bio. så vi lämnade släkten, haha. gulligt att lämna dom ändå. men iaf, vi stressade ner till centrum. helt i onödan, för vi missade bussen iaf (N) vi såg iaf sex and the city, den var grymt bra faktiskt. efter bio:n, vid sådär halv 1 tiden, gick vi runt i stan, hittade en helium ballong! (Y) den underhållde oss en stund senare på kvällen. men i stan försökte jag ringa från en telefon automat för det har jag alltid velat göra, men det gick inte bra! så min önskan gick inte i uppfyllelse :(
vi åkte hem, kollade film och gick och la oss.

onsdag - jag tvinga upp mig 13.30, gjorde mig iordning och åkte ner till landvetter för att träffa bäcken och linus. men linus var ju lite försenad för hans moppe typ gick sönder, hahaha! helena kom efter ett tag. vi kollade på deras träning, var hemma hos helena. vi skulle egentligen sova hos helena, men det blev ändrade planer.. så jag åkte hem till rebecka igen. kollade film, packa & sån skit.

torsdag - jag tvingade upp mig 13.00, gjorde mig iordning, packade ner det sista. sen åkte jag in till stan. och köpte nytt fritidskort, sen hoppade jag på bussen till vänersborg. sen kom jag hem, och har typ softat sen dess. & nu väntar jag på att nicklas kommer hem, så att jag kan träffa honom! :)

hadetbra gott folk :) / ML



it's built to last

goddagens! idag har jag åkt till landvetter, vart i stan (köpte födelsedagspresent till min kära vän rebecka, för hon fyller år imorgon, eller nej, faktiskt precis nu, GRATTIS BABY :D<3333) sen kom jag till landvetter, och drog ett sms till helena & frågade ifall hon ville träffas. det ville hon, & så fick jag träffa maria och pq på köpet :) vi satt och pratade en stund. sen åkte jag hem till rebecka, och softa med mig själv. goosh, va jag älskar hennes familj, haha :D<3 nu skall jag kanske sätta på en film, och sen sova. skall upp tidigt imorgon, skall jobba serru! (Y) 

ha det jättebra, puusseen!




RSS 2.0