GIVE ME


SÅ DÅLIGT



Ni som följer min blogg vet att jag beställde detta för ett tag sedan. För 1,5 månad sen beställdes detta och det har fortfarande inte kommit, och de ska tydligen inte komma förräns i mitten av juli. Helt seriöst? Tror dom att jag vill ha sommarkläder när sommaren snart är över? Jag har aldrig haft några problem med H&M innan, men nu blir jag besviken!

HARD WORK WORK

Årets varmaste dag + jobba ganska så hårt om jag får säga det själv + konstant vara ute = inte alls bra! Denna dagen har varit ett rent jävla helvete på jobbet, svetten har runnit i floder och gud ja.. Men det har varit väldigt kul, gillar det mesta jag får göra och mina arbetskamrater är toppen, så jag ska absolut inte klaga!
Och på tal om något annat jobbigt, hur lätt tror ni att det är att gå förbi Landvetters frukt och grönsaks butik när de säljer jordgubbar för 20 spänn? Köpte ett paket igår och 2 paket idag, de kommer snart att ruinera mig.
Jaja, nu ska jag gå och äta glass med jordgubbar med brodern. Puss!


I WANNA BE WITH YOU TONIGHT





SUMMER



hej på er folks. har spenderat hela dagen vid denna pool med rebecka, underbart! och nu är jag röd som en tomat, lovely. imorgon är det back to work, känner mig inte så exalterad. men det är lite roligare jobb nu, inget vaktmästeri längre. och en jävligt grym grej är att jag, patricia och rebecka (vet ej om någon mer ska med?) kanske drar till spanien några dar nästa månad eller i augusti! fan tjejer, detta måste gå. hoppas ni har det bra!

POBRE CORAZON


gårdagens natts låt.
spanjorerna! (L)

MIDSOMMAR



Hej på er. Såhär såg jag ut igår, skulle tagit en bättre bild utan jackan och så, men det glömdes bort. Hade iaf en jättetrevlig kväll hemma hos Ida, grattis igen plutten! Någon dag kommer det bilder :)

Idag vaknade vi upp och Ida och då väckte jag Rebecka & Malin med kastruller, bara så ni vet. Sen åt vi frukost och la oss i solen en stund allihopa. Senare var det dax att åka hem igen men vi mellanlanda på McDonalds och satte oss på uteserveringen, nice. Och sedan åkte jag och Rebecka hem till henne och här har vi bara solat och badat vid poolen. Älskar vädret, pösss.

BILDER FRÅN IGÅR


jobba aldrig med linne, fyfan


dagens oufit.. om det vore så väl, hitta denna jättesöta klänningen på missäy.

DET ÄR SJUKT HUR MAN KAN VARA SÅ FUL


I SEARCH FOR THE PEACE IN YOUR EYES

HEJ! Har inget nytt att skriva om egentligen, fortfaran jobb/tv/sova. Men imorgon blir det ändringar, sista dagen sen har vi långhelg. Då ska jag in till stan med Emma och shoppa, sen på fredag blir det att fira Ida. Det ska bli riktigt mysigt. Men imorgon då, funderar starkt på att köpa denna, vad tycks? Pöss


HEADLINE

Min blogg är tråkig, min vardag är tråkig. Det enda jag gör är att jobbar, sitter vid dator/kollar tv sen sover.
Det finns så mycket annat jag vill göra, shoppa, åka till havet, vara med vänner. Åh, vara med vänner. Jag har inte varit med en vän på snart 2 veckor, fan vad jag hatar jobbet. Nu ska jag gå och bada och deppa, hoppas jag inte drunknar.
Godnatt.

THERE'S A REASON

Hej! Sitter hemma hos bror i hans soffa och dör ungefär, jag är sjuk igen! Som alltid, vad är felet på mig?
Men en cool grej är iaf att Taylor Lautner och Kristen Stewart just nu befinner sig i Sverige. Kanske ska man söka Stockholm runt och leta efter dem? :) Hehe.


hej älsklingar, ville bara säga att jag saknar er. hoppas vi syns snart igen!

JAG FÅR INTE PLATS..

Goddag. Som jag lovat så tänkte jag visa er gårdagens inköp, så here we go:





från scorett

Det var det, något som gillas? :) Köpte även massa annan småskit som strumpor, trosor, strumbyxor osv. Jag säger bara 2 ord, TACK MAMMA!


REGRET

Hej på er. Nu är jag hemma från ullared, jag kommer inte visa vad jag köpte idag för det orkar jag inte, en jävla massa problem med nya telefonen. Men jag visar några bilder från dagen. De orange skorna som finns nedan köpte jag bl.a men jag var så jävla dum så jag lämna tillbaka dom, hur i helvete tänkte jag? Åh, gud vad jag ångrar mig. Blir nog till att försöka hitta dom någon gång igen..





HUR KUNDE JAG LÄMNA TILLBAKA DOM?! jag börjar lipa snart :(


I'VE GOT TO BREAK FREE

H-E-L-L-O!
Ingen uppdatering igår, tiden fanns inte. Jag jobbade, åkte in till stan och köpte mobil (HTC som jag visade nedan) åkte till mamma, åt mat och sov. Så såg min dag ut!
Idag har jag gått upp tidigt, uuusch. Men jag ska åka till ullared med mamma & syster. Kommer nog bli en hel del shopping! Visar allting sen. Puss

DO YOU KNOW THE ENEMY?

En till dag avklarad, skönt! Bara 17 till.. Var hos grisarna idag, vi gjorde nog allt och lite till! Först de vanliga rutinerna, sedan plåstra om nya kultingar, döda en kulting, ge pencillin, avvänja suggorna från ungarna och massa. Shit, vart full rulle hela dan. Har inte jättemycket att säga, ni får bilder istället.


smågrisarna som snart ska till slakt, tänk att dem där sitter ni och äter!


en ny kull som kom igår


paus i solen


WHAT ONE?

skulle behöva lite hjälp från er people.

LG GT400 (Viewty) HTC Smart

LG eller HTC? tell me. någon av dem blir det att beställa till helgen tror jag.

SOUL SISTER

Hola wapas (åååh, jag saknar spanjorerna)! Har ganska precis kommit hem från jobbet, har hunnit laga mat så nu äter jag pyttipanna som är starkt kryddad med svartpeppar, blev änna lite för stark nästan. Ja, jag äter pyttipanna med svartpeppar, det är gott! Fast stuvad är godast, åh vad jag älskar mat. Fast nu ska jag inte prata om mat! Jobbet var mycket mildare idag och jag är inte alls lika trött - kan iofs bero på att jag somna 20.30, hehe. Tänkte att ni ska få lite bilder, pöss på er!

P.S, Rebecka och Plavsic. För det första, rebecka, varför ringer du inte när jag skickar ett jättefint sms där det står att du ska ringa?!
Och plavsic, förlåt för att jag inte svarade igår, jag jobbade. Och jag saknar diiiig med! PÖSS


min bästa arbetskamrat, vi är ett skitbra team


såhär snygg är jag när jag jobbar

 


IT'S A WILD WORLD

Hejsan! Första dagen på jobbet idag, jag trodde jag skulle dö. Det var hemskt, bli aldrig vaktmästare! Först fick jag rensa stuprör (jag visste inte ens att man gjorde sånt?), sen rensa rabatter och sen klippa gräs i 3 timmar, en gå gräsklippare dessutom. Jag har jätteont överallt. Det är nästan inte värt pengarna, jag fick gå runt och tänka "pengar, resa, shopping" hela tiden för att fortsätta. Usch, på torsdag ska jag vara hos grisarna och även fast jag är livrädd för suggorna så längtar jag typ. Så, nu har jag klagat klart och ska laga mat sen gå och lägga mig tror jag faktiskt, är så trött! Att gå upp klockan 5 och sen jobba 8 timmar är ingenting för mig! PÖSS


älsklingar


SOMETHING NEW


blommig volangklänning från missäy


transparent body från bikbok


underbart halsband som kommer pryda mitt bröst många kvällar, djuret kommer från vila


I WANTED THE BEST, I GOT THE BEST..

..THE HOTTEST BAND IN THE WORLD, KISS!

jag har inga bra bilder från konserten, för min syster hade kameran och hon är inte här nu. så ni får några dåliga kamera bilder nu, senare kommer ett långt inlägg med 1000 bilder. men fyfan vad jag älskar KISS, det finns inga ord för min kärlek, de är magiska. åh, jag tror jag dör. jag kan verkligen inte beskriva hur det var, men det var underbart!



SOMMAREN I CITY

Nu har jag ätit familjemiddag på kina restaurang, shoppat lite och nu sitter jag hemma hos bror och dricker bacardi mojito. Känns riktigt awesome. Blir tråkiga inlägg utan bilder eftersom att jag är hos brodern. Men jag ska visa er någon dag shopping, outfits och bilderna från konserten. Hoppas ni har en bra lördag, det har jag. I love my family <3

Btw Patricia, din äckliga spaceman bet mig i fingret. Och då menar jag inget litet nafs, utan bet! Kom blod och grejjer, jag hatar honom :( Saknar dig. PUSS!


rexan


ONE STEP AT A TIME

Godmorgon folks. Idag är jag uppe med tuppen, ska nämligen möta upp la familia inne i stan så ska vi gå runt lite kanske och sen äta restaurang, det är nämligen så att min bror fyller hela 25 år idag, han är en stor plutt nu.
Senare blir det sleepover @ matias, och imorgon sticker vi ner till malmö på konsert!!
I'm living the dream. Vi hörs senare kanske, pusssisaar!

I PROMISE TO..


by: edward cullen


EN VÄRLD FULL AV LIV

Hej på er. Sitter hemma hos Rebecka nu efter en lång dag, eller det känns så iaf. Har varit på skolan och spenderat hela dagen med spanjorerna. Sista gången jag träffar dom i hela mitt liv, om vi inte åker dit på praktik nästa år vill säga. Känns helt sjukt! Jag kommer sakna dom så jävla mycket. Nu ska jag sluta deppa, konsert om 2 dagar ju! Vad har ni gjort? Puss.


JAG SOM ALDRIG HAFT NÅN TUR

bara för att vi inte var inne på gina idag så har de självklart fått in skitsnygga långklänningar!!







PROM QUEEN

hola! idag var jag på helenas skolavslutning, hon höll massa tal och var jätteduktig! när det var klart gick vi hem till henne och åt massa glass och jordgubbar. vid tre tiden mötte jag upp frederiksen och vi stack in till stan, fick köpt present till bror och en LÅNGKLÄNNING!!! är jävligt tveksam på den dock, tror jag lämnar tillbaka den och satsar på att hitta någon annan. ni får se den imorgon! PUSSS.


helena var happy


och nilsen likaså

ECLIPSE



Införskaffat premiärbiljetter till eclipse - detta ska ses med Rebecka & Plavsic!

IT'S OCTOBER AGAIN

Hello bloggah! Idag är det en regning dag, och det kan det gott få va för idag gör minna ingenting. Ska sitta inne och slappa & njuta av första dagen på mitt sommarlov, dock känns det som höstlovet i november.. Men tell me, vad gör ni? Pusssss.


SCHOOL'S OUT FOR THE SUMMER




skolavslutning idag - en av de jobbigaste dagarna jag varit med om, har nog aldrig varit så stressad. ingenting har gått som jag vill idag, men nu är allting över och jag får njuta ungefär 5 dagar utav ledighet sen börjar 4 veckors jobb! taggad? svar nej.

vad har jag gjort idag då? jo, skolan först då som sagt. sedan har jag spenderat större delen av dagen med spanjorerna & emma, vi åt pizza och har bara tjötat. sedan åkte jag hem till min bror och släppte av råttorna, de ska bo där i en månad nu. ska bli intressant och se hur han hanterar det, hehe.

DET FINNS DAGAR DÅ JAG TÄNKER MER PÅ HENNE ÄN PÅ DIG

sista natten på skolan - om det känns konstigt? ja!
nu har faktiskt skaffat mig en riktig kudde, så nu kryper jag ner under mina madrasser och önskar er godnatt.


LÄT DU HENNE KOMMA NÄRMRE?

nu har jag tagit tummen ur röven och börjat lyssna på melissa horn. jag vet, jag är 1 år efter. men jag har aldrig orkat börja, men nu är jag fast!

iaf! hela min dag har gått åt att åka buss, först till zoo affären, sen till bror och sen tillbaka till skolan. nu sitter jag här och ska moppa sedan dammsuga rummet så är allting klart. emma är så söt, hon sitter och skrubbar min vägg. jag ger er ett tips, måla aldrig på väggar - det går inte bort!


MAN KAN JU ALLTID DRÖMMA





den första klänningen är helt fantastisk! allt kommer från acne


YOU KNOW YOU'RE LOOKING AT A WINNER

godkväll! ligger just nu i min säng på skolan, näst sista natten, sängarna står inte som de brukar, rebecka är inte här. hur konstigt känns inte det? (har försökt få tag i dig hela dagen gumman, lever du?!)
men det konstigaste av allt är att jag har varken ett täcke eller en kudde här på skolan för vi tog hem allt i fredags. så just nu ligger jag med en madrass som täcke och en handduk som kudde. haha, kanske inte världens goaste men det får faktiskt duga!
skulle lagt upp en dagens outfit men glömde av att jag inte har ngn usb-sladd på skolan, vi får ta det senare i veckan. nu har jag skrivit lite för mycket, puss och godnatt!


I BIRD WHISPERED TO ME



för att det här är sista dagen med min mamma på en vecka, för att jag älskar min hund, för att solen skiner som satan (och har gjort hela veckan, sjukt!), för att jag åker till skolan sen, för att spanjorerna är goa, så kommer jag nog inte blogga mycket idag. kanske något mer sedan, pussisar!

VILKA GILLAR DU MEST?

SandalSandal
SandalSandal

SandalSandal
http://dinsko.se/

HOME IS WHERE I BELONG

nu är jag tillbaka från överby, fick köpt en present till min bror som fyller 25 snart, woho! + 2 st impulsköp till mig, inte bra..


säg hej till min nya skjorta


säg hejdå till denna jättefina blåa toppen. anledning till "hejdå" är för att jag aldrig provade den i affären. och nu när jag kom hem så var det en stor besvikelse hur den satt :(

nu blir det käk, PÖSS!


SUMMER IS HERE




med mina aprikosa shorts sticker jag till överby. helt själv, men det gör ingenting för jag har sommaren i min hand.


UPS AND DOWNS

hej bloggen! jag antar att ni många gånger har hört "åh, vad underbart väder det är" men FAN VAD UNDERBART VÄDER DET ÄR!!!! har solat idag såklart, sedan fick jag och rebecka städa hela rummet, känns jättesorligt att vi slutar. så nu står rummet nästan helt tomt och alla grejjer är flyttade hem till mamma där jag befinner mig nu.

ska gå till affären och handla nu, latero!


gammal bild


OUTFIT

dagens klädsel, väldigt simple!


shorts och brottarlinne & till det orange gladiatorsandaler

SUN

återigen ligger vi här på gräsplätten och solar samt plugga, jag älskar vädret så galet mycket det får aldrig ta slut!
ser inte alls hur bilden ser ut pga av solen lyser så mycket, så det mörknar datorn. men hoppas inte den är allt för ful, hehe. PÖSS



PICTURES OF TODAY






har spenderat dagen med moa, emma & rebecka. började med att vi la oss på en filt på gräsmattan och sola lite, sen drog vi vidare och åkte båt. bilderna förklarar!


I LOVE YOU, HENRIK

idag fyller min fina bror henrik år! 21 bast, sjukt att han är så gammal. det var inte alls längesen han var 15 år och vi lekte med soft air-guns, jag saknar dig så mycket bror. love you.



YESTERDAY IN PICS




I JUST DIED

jag dog precis lite grann. alldeles nyss åkte patricia till flygplatsen, en månad utan henne funkar inte. jag kommer sakna dig sjukt mycket gumman, men ha riktigt jävla kul! :)


RSS 2.0